beats by dre cheap

William Levy navrsio 30.godina =))


William Levy je 29. kolovoza proslavio svoj trideseti rođendan. Iako mu je rođendan bio u nedjelju, slavlje je započelo već u subotu kada je William svoju voljenu partnericu, Elisabeth Gutierrez, odveo na romantičnu večeru.  

William i Elizabeth u večernjim su subotnjim satima otišli u ekskluzivni restoran „Casa Tua“ u Miami Beach.  U društvu nekoliko prijatelja i obitelji, William je započeo sa slavljem u čast prelasku iz jedne u drugu dekadu malo ranije. Postojale su i spekulacije da par zapravo tu večer slavi svoje vjenčanje u tajnosti, no činilo se da William ipak ne bi organizirao proslavu u jednom od najposjećenijih mjesta paparazza,  koji se tamo vole šuljati zato što je odabrani restoran jedno od najdražih mjesta mnogih poznatih i slavnih. Tako je William bio uhvaćen kako stalno romantično šapće Elizabeth na uho, te je romantično ljubaka.   

Velika se zabava u povodu Williamovog rođendana odvijala tek u nedjelju. Nazočna je bila cijela obitelj, prijatelji i fan klub kubanskog  glumca. Levy je odvojio nekolik časaka kako bi uputio riječi zahvale svima koji su ga podupirali i vjerovali u njega, te mu pomogli da ostvari ovakvu sjajnu karijeru, te se posebno obratio svojoj djevojci Elizabeth. Želim zahvaliti Eli što je sa mnom u svim, ovim dobrim i lošim situacijama, što je vjerovala u mene i neizmjerno me voljela i voli. Nikada joj neću moći dovoljno zahvaliti na dvije prekrasne djece koje mi je podarila. Volim te svim srcem i uvijek ćeš ti moja velika ljubav, rekao je glumac.

latino glumci
http://amna17.blogger.ba
31/08/2010 10:20