latino glumci

Dobrodošli na moj blog ovdje se mozete upoznati sa nekim novostima iz latino svijeta

04.09.2010.

Maite Perroni opet solo i u novoj noveli s W.Levyem

Maite Perroni opet solo i u novoj noveli s Levyem


Velika ljubav koju je osjetila Maite Perroni prema nedavno otkrivenom dečku Carlosu de la Moti, pokazala se više eskluzivnom nego pravom, što mnogi nisu očekivali, i nažalost završena je nakon nekoliko tjedana. Glumica kraj veze nije previše komentirala već je samo rekla kako sve se događa onako kako se treba događati, vidjeti ćemo, budućnost nas može iznenaditi. Još u srpnju, lijepa je Maite tvrdila kako je jako zaljubljena u svog novog dečka, te je komentirala kako je njezin odabranik vrlo draga osoba i džentlmen, te da presretna.

27-godišnja pjevačica komentirala je i svoje novo gostovanje u telenoveli „El triunfo del amor“, gdje je službeno predstavljena kao nova protagonistica, a opet će imati zadovoljstvo raditi sa bivšim partnerom, kubancem Williamom Levyjem. Glumica je u televizijskom programu „Hoy“, u kojoj je sudjelovala sa producentom nove telenovele Salvadorom Mejiaom, kazala kako se veseli što će snimati sa Levyjem, te je otkrila kako će glumiti kćer Victorie Ruffo. Čini se kako je Maite iako opet sama itekako spremna prihvatiti sve izazove u svojoj karijeri glumice telenovela.

02.09.2010.

:)))

 Julia (Originalna verzija telenovele El Fantasma de Elena)


El Fantasma de Elena, za koje ne znaju, je rimejk klasicne telenovele po imenu Julia. Original koji potice iz Venacuele je bio veoma uspesan u to vreme, a protagonisti su bili Hilda Carrero i Eduardo Serrano. PORTAL TV NOVELA SERBIA vam donosi scenu iz originala :jupi:
02.09.2010.

Carla Estrada nudi Anahi 1.5 milion dolara- Poncho ne želi da čuje za Anahi
Пре само два дана, Алфонсо Ерера, некадашњи припадник групе РБД, одазвао се на позив мексичке продуценткиње, Карле Естраде у форуму 2 телевизије Сан Анхел како би урадио пробе за нову теленовелу "Проклетство" ("El Maleficio"), римејку истоимене мелодраме осамдесетих. Пончо Ерера појавио је у 9ам у Карлиној канцеларији, заједно са својим публицистом Марисол Алселај, како би финализовали договор о сарадњи и склопили споразум. Ипак, ствари нису ишле глатко када је позната продуценткиња објаснила младом глумцу да за његову партнерку жели ни мање ни више него Алфонсову бившу колегеницу Анаи, са којом сарађује пуних 8. година, а говорило се да су били и у романтичној вези.

"Истина је да њих двоје имају врло лош однос, заправо у групи се нису подносили уопште. Ван камера и сцене нису пуно комуницирали, просто нису исте таласне дужине и не одговарају једно другом. Често су озбиљне дискусије у групи заправо биле између њих двоје. Имали су јако лошу комуникацију иако то нису показивали отворено, на последњим концертима је то било и више него очигледно. Она га не подноси, а он је презире.

Карла је 2008. године желела ангажовати Анаи у теленовели Сортилехио, али је млада глумица одбила улогу како би сте посветила новом солситичком материјалу, али уз договор да ће наредни пројекат радити заједно. Карла жели да се врати на велика врата и спремна је платити милион и по долара како би ангажовала тренутно најпопуларнију мексичку звезду у својој новој теленовели. Овога пута не жели пропусте, улоге су потврдили Андрес Гарсија, Сесар Евора и Ерик де Кастиљо. Обезбедиће ударни еленцо. Иако је првобитно планирала укључити Вилијама Левија, то неће бити могуће, јер је млади кубанац везан за већ два пројекта, од којих је један продуциран од стране Салвадора Меије, па је тако контактирала Алфонса Ереру како би подигла ниво експанзије на највећи могући начин, открива саговорник.

Не жели да чује за њу. Заправо, не жели да ради ни са једним од бивших колега из групе, али услов који је поставио је био врло јак. Рекао је да са њом више никада неће радити и да не може да издржи са њом на сцени и ван ње. То је једини услов који је популарни бунтовник затражио. Након лоше вибрације коју је проживео током снимања са Белидном Перегрин у новели Камалеонеси, нема намеру да трпи конфликтисање поново са Анаи"

Са друге стране, изгледа да је слава поприлично ударила у главу Ерери, који је током састанка био на дистанци и незаинтересован за било какве компромисе који му нису ишли по вољи. Доста се променио за последње две године и то се осети. По мишљењу Карле Естраде, након две неуспешне серије, и два филма, Алфонсо није у позицији да поставља услове. Анаи је тренутно најпожељнија мексичка звезда, са којом је успех теленовеле засигуран на интернационалном нивоу, па је тако Карла већ обавила неколико разговора са глумицом.

"Анаи се тренутно налази у густој агенди концерата и промоција по свету, али се по повратку у Мексико Сити нашла са Карлом и разговарале су доста дуго, али за сада се не зна Анаин одговор, иако је већ сада сасвим сигурно да је Анаи прихватила улогу, након што је Карла одлучила позвати неколико глумаца на разгово како би пронашла иделаног галана у својој новели.

Прича говори о угледној жени која остаје удовица, након смрти супруга и наставља живети посвећена васпитању своје двоје деце заједно са својом мајком, која је такође изгубила мужа пре неколико година. Упознаје моћног милионера Енрикеа Де Мартина који се заљубљује у њу и жели да је ожени.

Живот њене породице се мења из корена када се досели у вилу, где упознаје децу свог новог супруга- перверзног Хорхеа, умиљатог али застрашуљућег Сесара и мистериозног Раула. Убрзо открива да њен сурпуг није онакав какав се чини и да је својим алкохолисањем убио своју прву жену. Његов најстарији син, Хорхе доживљава паранормалне околности када га запоседне дух њеног покојног супруга након чега се њен живот претвара у пакао.


"Проклетсво" ће бити пуна ударних повратака, међу којима се налази и Андрес Гарсија, који се након 10. година враћа у своју матичну кућу. Карла је ових дана водила разговоре са доста звучним антологијским именима које за сада држи у строгој тајности. Несумњиво ће ово бити најзначанији пројекат псоледњих година.
02.09.2010.

Angelica Rivera i Enrique Peña Nieto se vencavaju krajem godine
Porodica Angelica Rivera i Enrique Peña Nieto su slozniji nego ikad, a uzrok toga je glumicina cerka Sofia koja uskoro puni 14 godina... Sofia je hospitalizovana zbog upale slepog creva koje se ispostavilo veoma opasnim po organ... Sofiine sestre i braca Alejandro, Paulina i Nicole Peña, kao i Fernanda i Regina Castro su bili sve vreme pored nje i brinuli o njoj... familija se tako zblizila mnogo pre vencanja koji ce se desiti krajem godine... Angelica kaze da ce se vencanje odrzati krajem godine. Ostacemo familija ujedinjena kao sto i jesmo samo kao slag na torti ce doci vencanje koje ce se odrzati pod Bozijim zakonom.... Pa neka je sa srecom i neka je zivela ljubav :srcemoje: