latino glumci

Dobrodošli na moj blog ovdje se mozete upoznati sa nekim novostima iz latino svijeta

29.08.2010.

Khotan Fernandez još ne planira oženiti Candelu FerroTelevizijska voditeljica Candela Ferro, upitana o romantičnoj vezi sa glumcem Khotanom Fernandezom, izjavila je kako nema nikakvih planova koji bi se odnosili na bračno zavjetovanje para, te je otkrila kako 30-godišnji glumac Khotan uopće ne razmišlja o braku, ni ulazi u diskusije o tome, te kako je sigurna da se nikada neće ženiti.
Khotan jednostavno ne vjeruje u brakove i ja zaista mislim da se on nikada neće oženiti. Ne znam što će biti u budućnosti sa Khotanom i mojom vezom jer očito se neću udati... izjavila je argentinka. Candela je kazala kako nije da umire od želje da bude udana žena ali da u njoj postoji želja za tim korakom u životu.

Khotan fernandez živi sa djevojkom Candelom već dvije godine u Miamiju. Par se prema meksičkim medijima čini jednim od najljepših i najstabilnijih u vezi što se svijeta zabave tiče. Candela Ferro trenutno piše knjigu o modi i ljepoti, koja uključuje savjete za žene, intervjue sa poznatima i slične teme. Nije htjela otkriti naslov knjige no pokazala je osobno zadovoljstvo sa novim projektom. Khotan je nedavno završio snimanje telenovele „Pero Amor“ koja se trenutno prikazuje u Americi.